9
Evrokup

FOTO:STARSPORT

VUJOŠEVIĆ PONOVO DAVITELJ: Posle Bogdanovića i Andrić žrtva trenera Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.14 u 20:28

Pedagoške metode Duška Vujoševića izgleda da se ne završavaju samo na verbalnim uvredama igrača kada je nezadovoljan njihovim igrama već često prelaze i u fizički kontakt. Prošle godine žrtva davljenja iskusnog stručnjaka bio je Bogdan Bogdanović, a večeras nakon poraza u Izraelu Mihailo Andrić koji je očigledno po mišljenju trenera glavni krivac za poraz.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

9 Komentara

    • Pa vi ste druze vec ugaseni, ne znam sto se ti javljas ?? Evo neko vas uporno laze da je FMP ustvari Zvezda, da je Zvezda jedna jedina jedinstvena itd. Opusti se !

      0
      0
      Odgovori
      • vidi sine, ajde ti lepo idi spavaj i sanjaj trofej iz barija jer drugi u skorije vreme niste ni osvojili…

        0
        0
        Odgovori
  1. Dule je veliki strucnjak zaista i mnogo je ucinio za KK Partizan i mnogo igraca je zahvaljujuci njemu postalo i ostvarilo svoje snove sportske, medjutim u poslednje vreme Dule je postao prenervozan i pocinje da pravi ispade nesvojstvene velikom strucnjaku, koji uzgred treba da bude i pedagog i vaspitac, ocigledno u poslednje vreme Dule to nije, Smatram da bi trebalo da mu se KK Partizan zahvali za dosadasnje rezultate i uspehe bar za izvestan period, i da na njegovo mesto dovede trenera u usponu, koji ce smatram zaista biti veliki trener a i rezultati mu to pokazuju a to je jos jedan odani partizanovac, DEJAN MILOJEVIC, mislim da covek dobro radi i ima sve predispozicije da postane viliki strucnjak, samo mu treba dati sansu i podrzati ga u radu..

    0
    0
    Odgovori
    • Ma jesi li ti navijac Partizana ?? Voleo bi ti da Vujosevic ode, tesko da ce se to dogoditi ? I ti mislis tek tako, oterati Duleta i dovesti Milojevica, Milojevic da batali sve sto radi u Vizuri i tek tako samo da dodje, e pa ne ide to bas tako !! Gazdu kluba za koji navijas treba corkirati, protiv njega se vode krivicni postupci, ne secam se da se neki vodi protiv Duleta Vujosevica !!

      0
      0
      Odgovori
  2. Andric mi je brat, ne rodjeni. Uvek sam postovao Vujosevica i kao coveka i trenera, ali sada mi je prekipelo to njegovo napadanje igraca. SRAMOTA!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma kakav davitelj, muka mi je vise od ovakvih naslova. Jasno se vidi na videu, da je hteo da ga povuce za uho. Sta sve rade nasi novinari za malo paznje! Strasno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter