0
Evropske lige

Jovetić razbio Liverpul i zadivio Balotelija (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.14 u 23:05

Mančester siti je u derbiju drugog kola Premijer lige na svom Etihadu savladao Liverpul sa 3:1 (1:0) uz sjajnu partiju bivšeg napadača Partizana Stevana Jovetića koji je postigao dva pogotka.

Crnogorac je prosto plesao po kiši i zadivio novo pojačanje Liverpula Marija Balotelija, koji se posle godinu i po dana vratio u Mančester, ali sada kao navijač Liverpula. Jovetić je mrežu „crvenih“ načeo u 41. minutu, kada je posle velike greške levog beka Morena loptu zakucao u mrežu.

Junak pobede Mančester sitija, Stevan Jovetić, je u 55. minutu na asistenciju Nasrija udvostručio je prednost domaćina. Francuz je probio po desnom boku, ušao u kazneni prostor, zatim loptu vratio na jedanaest metara, odakle ju je bivši napadač Partizana sproveo u mrežu.

Potpuni delirijum na Etihadu je nastao kada je Kun Aguero, samo nekoliko sekundi pošto je ušao u igru, postigao treći gol za građane. Bio je to prvi kontakt Argentinca sa loptom i pogodak.

U međuvremenu je na teren u dresu Liverpula zakoračio još jedan bivši Partizanovac Lazar Marković. Popularni Markec je ostavio dobar utisak na debiju, pogotovo zato što su „crveni“ u tim trenucima živnuli. Ipak, tim sa Enfilda je do kraja utakmice uspeo samo da postigne auto gol, a strelac je ponovo bio igrač Mančester sitija. Naime, Zabaleta je posle guranja sa Lambertom zatresao sopstvenu mrežu.

Premijer liga, 2. kolo:
Totenhem – KPR 4:0
Hal – Stouk 1:1
Sanderlend – Mančester Junajted 1:1

Subota:
Everton – Arsenal 2:2
Čelsi – Lester 2:0
Kristal Palas – Vest Hem 1:3
Svonsi – Barnli 1:0
Aston Vila – Njukasl 0:0
Sautempton – VBA 0:0

Ponedeljak:
Mančester Siti – Liverpul 3:1
(Jovetić 41 i 55, Aguero 68 – Zabaleta 83 autogol)

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter