0
Evropske lige

PL: Bane maestralno asistirao Kosti (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.14 u 18:26

Čelsi je igrao onoliko koliko mu je bilo dovoljno za pobedu, dao je gas u drugom poluvremenu i zahvaljujući kosti i azaru savladao Lester sa 2:0. Vest Hem se sa gostovanja Kristal Palasu vraća sa tri boda, jer je slavio sa 3:1, Svonsi je bio bolji od Barnlija minimalnim rezultatom, dok su Sautempton i Vest Bromvič odigrali bez golova.

Bane Ivanovic

Dijego Kosta je u prvom kolu debitovao golom u Premijer ligi, a precizan je bio i danas. za danšnji pogodak treba da zahvali našem Branislavu Ivanoviću koji ga je lepo proigrao. Bane je dobio dobru loptu od Oskara, lažnjakom se oslobodio dvojice igrača i asistirao. Imao je Bane i opasan udarac glavom, koji je Kasper Šmajhel odbranio. Eden Azar pogotkom u 77. minutu postavio konačan rezultat. Pored Ivanovića, ceo meč za Plavce odigrao je i Nemanja Matić.

Sautempton nije uspeo da dobije VBA (0:0), a u ekipi sa Sent Merija ponovo je igrao Dušan Tadić. On se nije istakao kao protiv Liverpula u prvom kolu, ali nije bio ni ispod svog nivoa…

PREMIJER LIGA – 2. KOLO

Subota:
Aston Vila – Njukasl 0:0

Čelsi – Lester 2:0 (0:0)
(Dijego Kosta 63, Azar 77)

Kristal Palas – Vest Hem 1:3 (0:2)
(Šamak 49 – Zarate 34, Dauning 37, Kol 62)

Sautempton – Vest Bromvič Albion 0:0

Svonsi – Barnli 1:0 (1:0)
(Dajer 23)

18.30: Everton – Arsenal

Nedelja:
14.30: Hal – Stouk
14.30: Totenhem – Kvins Park Rendžers
17.00: Sanderlend – Mančester Junajted

Ponedeljak:
21.00: Mančester Siti – Liverpul

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter