0
Evropske lige

Junajted i Sanderlend remizirali (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.14 u 19:27

Fudbaleri Sanderlenda i Mančester Junajteda odigrali su nerešeno 1:1 (1:1) u poslednjem današnjem meču drugog kola Premijer lige. Junajted je poveo pogotkom Huana Mate u 17. minutu, a Džek Rodvel je posle pola sata igre postigao izjednačujući gol.

sp-junajted-logo

Junajted, sa Van Galom na čelu, ima samo bod iz prva dva kola. Junajted, sa Van Galom na čelu, ima samo bod iz prva dva kola. To je najlošiji start Junajteda još od sezone 1992/1993, tada nisu uzeli nijedan. Mada, kada bi se ponovila ista sudbina kao te sezone, koju su završili kao šampioni, ni sada se ne bi bunili za loš start.

Bledo izdanje „Crvenhi đavola“, bez mnogo šansi, bezidejna igra… Poveo je Junajted u 17. minutu, Mata je bio precizan. Sanderlend je izjednačio već u 30. minutu – Larson je izveo korner sa desne strane, a najviši u skoku bio je Džek Rodvel i glavom je zakucao loptu u mrežu De Heinog gola.

U drugom poluvrenu je Sanderlend mogao da dođe do preokreta, ali je Bleket skrenuo šut Vikama tik pored stative.  Mogao je i gost, i to sa kreča. Sudija je lagano mogao da pokaže na belu tačku kada je Van Persi oboren u kaznenom prostoru. Ipak, nije to učinio.

Premijer liga, 2. kolo:
Totenhem – KPR 4:0
Hal – Stouk 1:1
Sanderlend – Mančester Junajted 1:1

Subota:
Everton – Arsenal 2:2
Čelsi – Lester 2:0
Kristal Palas – Vest Hem 1:3
Svonsi – Barnli 1:0
Aston Vila – Njukasl 0:0
Sautempton – VBA 0:0

Ponedeljak:
21:00 Mančester Siti – Liverpul

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter