1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Mrđa se još nije dogovorio sa Zvezdom, Luković sve bliži Marakani

Objavljeno: 25.06.14 u 10:17

Nova uprava fudbalskog kluba Crvena zvezda nalazi se vrlo blizu svojih prvih, većih konkretnih rezultata.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Pre nekoliko dana javnost je saznala da VD generalnog sekretara crveno-belih, Zvezdan Terzić, planira da dovede bivšeg reprezentativca Aleksandra Lukovića.

Prema informacijama lista „Novosti“, angažman defanzivca kome je istekao ugovor sa Zenintom je jako blizu. Spekulisalo se i o dovođenju Nikole Žigića na Markanu, ali to trenutno nije realnost, tvrde u Ljutice Bogdana.

Pošto je uprava imenovala Lalatovića za novog šefa struke, Terzić i ekipa okrenuli su se rešavanju gorućih problema, odnosno dugova prema igračima. Mrđa je već najavio oproštaj dugovanja, ali je do toga čina ostalo još nekoliko koraka:

„Ostalo je da sutra održimo još jedan sastanak, ali sam ubeđen u konačni dogovor, tačnije da ću zbog ovog poteza dobiti čiste papire“, rekao je Mrđa.

U sastavu Zvezde bi trebalo da ostanu: Savo Pavićević, Marko Petković, Nikola Mijailović, Aleksandar Kovačević, dok su eventualne želje Milan Rodić i Aleksandar Katai, koji bi došli na pozajmice iz Zenita i Olimpijakosa, te Čavrić i Dražić iz OFK Beograda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter