0
Domaći fudbal

UO: Štednja na „Marakani, Lalatović novi trener, pregovori sa igračima da povuku tužbe

Objavljeno: 23.06.14 u 19:22

Završena je redovna sednica Upravnog odbora FK Crvena zvezda, na kojoj je Nenad Lalatović izabran za novog trenera. Ugovor će biti potpisan na 2 +1 godinu, a promozija je zakazana za sredu u 13 časova.

Sednicu je zbog obaveza prvi napustio Ivica Tončev, a medijima se obratio Slaviša Kokeza. Rekao je da će okosnicu tima činiti mladi igrači, razgovaraće se sa trenerom Lalatvićem i čuće se njehove želje… Naveo je da Zvezda mora da smanji troškove, sa prošlogodišnjih 11 miliona na dva do tri puta manji iznos.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prozivka igrača biće izvršena u petak i moguće je da će se već tada pojaviti neki novi igrači. Još jedna jako bitna stvar za klub je i mogućnost povlačenja tužbi od strane igrača šampionskog tima koji su tužili Zvezdu. Sa njima je razgovore vodio Zvezdan Terzić i sve ide u tom smeru da će tužbe biti povučene.

Nebojša Čović je napomenuo da će morati da naprave novi finansijski plan, kako se ne bi napravio još veći dug od postojećeg, koji iznosi 47 miliona evra.

Jedini koji definitivno napušta klub je Miloš Ninković, sa ostalima se pregovara da makar ne tuže klub – rekao je Terzić. Do kraja jula mora da se održi Skupština, na kojoj će se izabrati novi predsednik.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter