0
Domaći fudbal

Terzić dovodi i Lukovića?

Objavljeno: 24.06.14 u 11:01

Dolaskom nove garniture tima sa Marakane, pojavila se mogućnost dolaska nekadašnjeg reprezentativca Aleksandra Lukovića u Ljutice Bogdana.

trabzon-za-lukovica-nudi-dva-miliona

Kako se šuška, VD generalnog sekretara crveno-belih Zvezdan Terzić, kontaktirao je Aleksandra Lukovića i pokušava da ga ubedi da karijeru nastavi braneći boje crveno-belog kluba.

Luković je do kraja sezone bio član ruskog Zenita, ali mu je istekao ugovor i sada je slobodan igrač. Od ranije je njegovo dovođeno u vezu sa Crvenom zvezdom čija je on dugogodišnja neostvarena želja.

Kako se saznaje, sastanak između Terzića i Lukovića već je održan, a sekretar crveno-belih je predočio Lukoviću stanje u klubu. Sama činjenica da Luković nema klub Zvezdi dodatno olakšava posao.

Od svog dolaska, Terzić je već počeo sa promenama u klubu, pa je tako novi trener postao Nenad Lalatović. Takođe, Zvezdan Terzić počeo je pregovore i sa bivšim napadačem Valensije i Zvezde, Nikolom Žigićem.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter