3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Prva Lalatovićeva bomba je – Nikola Žigić?! (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.14 u 09:45

Novi trener Crvene zvezde Nenad Lalatović priznao je da bi u svojim redovima voleo da vidi robusnog napadača Nikolu Žigića. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Lalatović i Žigić su nekadašnji saigrači iz šampionske generacije crveno-belih, pa bi po toj liniji novi trener crveno-belih mogao da ubedi visokog centarfora da se vrati na Marakanu.

“Ako je cilj titula imam viziju kako bi tim trebalo da izgleda. To podrazumeva dovođenje igrača koji bi morali da budu plaćeni. Međutim, Nikola Žigić je slobodan igrač, Zvezda mu je dosta dala, možda bi želeo da dođe. I ne samo on, ima tu dosta igrača koji bi iskustvom doneli poboljšanje“, rekao je Lalatović za Informer.

Podsetimo, Žigić je u Crvenoj zvezdi igrao od 2003. do 2006. godine i u tom periodu bio jedan od miljenika navijača. Podsetite se i zbog čega:

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. A što je Žigić bomba, je li to neki fudbaler koji igra unekom kvalitetnom klubu i jakoj ligi? Ima li Žigić neke ozbiljne ponude, ili ga više niko ne Želi?

    0
    0
    Odgovori
    • Ti brate ocigledno ne pratis fudbal i ne znas koliko je on bio cenjen i placen u Eng drugoj ligi koja je mnogo jaca od mnogih evropskih..

      0
      0
      Odgovori
  2. Sledece sezone svi najmanje ocekuju da cemo uzet titulu jer je kreno raspad, al nesto mi govori da cemo sledece sezone bas zato sto je toliko ne ocekujemo lakse osvojit nego ove.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter