0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Partizan i Crvena zvezda večeras nastavljaju bitku za tron

Objavljeno: 19.06.14 u 10:07

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde večeras od 20:00 sati u dvorani Pionir nastaviće svoju bitku za naslovom šampiona Srbije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kalkulacijama u „večitom derbiju“ nema mesta. A večeras u „Pioniru“ neće biti mesta ni za navijače. Naravno, razlog tome je kazna Partizanu zbog skandaloznih dešavanja iz prve utakmice.

Ekipe se odlično poznaju, kažu i iz jednog i iz drugog tabora. Košarkaš Partizana Saša Pavlović najavljuje da će crno-beli u treći duel ući „hladne glave“ sa ogromnim motivom da se domognu trinaeste uzastopne šampionske titule.

Na drugoj strani, Dženkins pokušava da smiri strasti i poručuje da „ne želi da igra za Srbiju“, kao odgovor na reči Bogdana Bogdanovića koji je, revoltiran suđenjem u prvom meču, ishitreno najavio kraj karijere u nacionalnom dresu.

Međutim, bez tenzija se u „večiti derbi“ nikada ne ulazi. Premijer Srbije Aleksandar Vučić upustio se, najavivši ostavku svog brata, u nešto što se lako moglo okarakterisati kao „medijsko prepucavanje“ sa trenerom Partizana, Duškom Vujoševićem.

Premijer Srbije najavio je da će klubovi od naredne sezone „morati da pune budžet republike Srbije umesto da ga prazne“, a kontroverzni šef struke crno-belih, naravno, nije mu ostao dužan zapitavši se „kako je to Partizan državni problem?„.

Dakle, bez ikakve dileme, očekuje nas mnogo više od jednog košarkaškog meča, a sudeći po viđenom, sama igra vrlo lako mogla bi ponovo da padne u drugi plan. Sve je poznato, osim imena novog šampiona. Ko će biti za korak bliži tronu, saznaćemo večeras…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter