0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Pavlović: U treći meč idemo mirne glave

Objavljeno: 18.06.14 u 11:09

NBA pojačanje ekipe Partizana, Saša Pavlović, izjavio je da mu je bilo teško što zbog suspenzije nije mogao da pomogne svom timu u drugom meču finalne serije sa Crvenom zvezdom.  On je dodao u treći susret izabranici Duška Vujoševića moraju da uđu mirne glave.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Uprkos svemu, uspeli smo da pobedimo Zvezdu. Stekli smo 15 poena prednosti, ali je rival to uspeo da stigne. Onda smo, ponavljam, karakterom, pokazali koliko vredimo i na kraju zasluženo slavili. Ukoliko u nastavku ponovimo ovakve partije, smatram da možemo do titule“, izjavio je Pavlović za list „Sport“.

On je dodao da crno-beli moraju smireno da uđu u treći susret kako bi, eventualno, uspeli da stignu do važne prednosti u finalnom okršaju Košarkaške lige Srbije.

„U treći meč moramo da uđemo mirne glave, kao što smo ušli i u drugi. Uz staloženu igru, uveren sam, stići ćemo do pobede. Biće čudno bez navijača, ali vidim u timu dodatnu motivaciju i ne verujem da bi to trebalo da predstavlja veliki problem“, kazao je Pavlović.

Baranin je za kratko vreme postao ljubimac navijača, a tokom drugog susreta sa crveno-belima, iako nije mogao da igra, pozdravljen je ovacijama koje mu, kaže, mnogo znače:

„Kako da ne budem ponosan? Drago mi je, pre svega, što su saigrači odigrali ovakvu utakmicu“, jasan je Pavlović.

Partizan je u drugom meču „pregazio“ Crvenu zvezdu rezultatom 82:62. Treči susret igra se u četvrtak od 20:00 sati u praznom Pioniru.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter