6
Košarka

Bogdanović: Posle ovoga razmisliću da li ću igrati za Srbiju (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.14 u 00:45

Reprezentativac Srbije iz tabora košarkaškog kluba Partizan, Bogdan Bogdanović, nakon prvog meča finalne serije sa Crvenom zvezdom oštro je kritikovao suđenje na meču.

Cedevita - Partizan, polufinale ABA liga final 4

Prvi derbi u finalu KLS na talon je izbacio ono najgore što postoji u srpskoj košarci. Trener Duško Vojošević je povlačio igrače sa terena, a nakon toga izbila je opšta tuča.

Kao epilog svega toga, utakmica je završena sa svega šestoricom igrača na terenu u oba tima. Načinom na koji su arbitri vodili meč ogorčen je bio reprezentativac Partizana, Bogdan Bogdanović.

 „Razmisliću dobro da li ću igrati zareprezentaciju , jer se jednom šampionu ovako ne sudi. Uslovi su bili stravični i katastrofalni“, istakao je Bogdanović i dalje nastavio u istom tonu:

„Ja sam Srbin osećam se tako, a kada vidim da se ovde ne poštuju najbolji, da nemam autoritet kao  reprezentativac, razmišljam o tome da li da igram za nacionalni tim ili ne. Neka im onda igraju Dženkins i neki drugi neću da ih pominjem“, podvukao je bek crno-belih.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. BOGDANE CARE>>>SVAKA CAST>>>AKO SI IM REKO MAMU IM GARGANSKU>>>DRZAVA JE POKAZALA SVOJE LICE GARGANSKO>>>SEPTEMBRA IM SLEDI NAPLATA>>>BIO SAM NJIHOV I GLASAO IH ALI NISAM VEROVAO DA CE OVAKO BITI>>>OVO NIJE BILO NI ZA VREME SAJBERA>>>MA OVO NEMA NIGDE>>>JADNA DRZAVA….

    0
    0
    Odgovori
  2. Picko mala , ako ovako pricas , gubi se i iz Partizana i iz ove drzave, kakav si ti Srbin, govno malo pacenicko, ako trazis fer i korektno, odgledaj snimke i vidi koliko ce te demantovati. Pricas gluposti klinac, isprao vam je mozak Vujosevic , unistili ste nam i Partizan i kosarku, naucite da se ponasate kao sto vas je Vujosevic naucio da kenjate pred kamerama. Sramote jedne, gubite se iz nase kosarke!!! Mozda si najbolji igrac ali si ocigledno najgori covek! Puna ti je glava sumanutih ideja, iluzija i halucinacija, idi leci se retardu jedan i batali da degradiras i ovaj tim i nas sport!
    Nisu vam ni sudije ni vlast ove drzave krivi sto ste imali 11 izgubljenih lopti a nijednu osvojenu u toku prvog poluvremena, nisu vam sudije i vlast krivi sto promasujete oba slobodna bacanja, nisu vam sudije krive sto ne umete da igrate odbranu kao cigani. I prestanite da kukate i placete, dozlogrdili ste i bogu i ljudima picke male nedorasle visini zadatka!

    0
    0
    Odgovori
    • Bogdan je 100% u pravu, sudiski kriterijum nije bio isti, i kako onda igrati, kad Katic u napadu uradi isto ono sto i Bertans Jaki Blazicu to je za jedne faul a za druge cista situacija i jos 10 primera slicnih je bilo…e lepo si im reko Bogdane, napravljen je cirkus od domace kosarke, samo da bi gargani dosli do titule…cirkus od sudija, delegata, politicara i kss. pa zasto igrati na kraju za drzavu koja dozvoljava taj cirkus…nek igra dzenkis, on je brate ko iz cirkus, treba i ostali bivsi i sadasnji kosarkasi partizana da te podrze a i Salenacionale treba da se povuce jer sve ovo nema veze sa sportom

      0
      0
      Odgovori
    • Ne lupetaj idiotu garganski…ti kao ono pravi partizanovac…haha..to samo mogu da ti poveruju oni sto citaju kurir i jos neke garganske novine…zato mrs pizdo garganska…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter