0
Košarka

Gak: Bilo je vreme da stavimo tačku na besmislenu raspravu

Objavljeno: 07.03.14 u 14:57

Gradski sekretar za sport i omladinu Slavko Gak rekao je danas da će košarkaški klubovi Partizan i Crvena zvezda uskoro dobiti obećane nagrade u skladu sa finansijskim mogućnostima i poručio da mu je drago što su se on i trener Partizana Duško Vujošević konačno razumeli.

slavko-gak

Vujošević je posle Gakovog saopštenja u kojem je detaljno izneto koliko su novca dobili Partizan i Zvezda od 2008. godine, na konferenciji za medije posle meča sa Bajernom u Evroligi, rekao da su podaci tačni i da su crno-beli zaslužili nagradu za postignute rezultate, a ne kao pomoć.

„Drago mi je što smo se trener Partizana i ja konačno razumeli. I vreme je da se stavi tačka na ovu besmislenu raspravu jer se prozivanjem grada neće ništa promeniti. Dakle, prema zvaničnom pravilniku, Partizan je ostvario pravo na nagradu od 4.000.000 dinara, a Crvena zvezda na 3.000.000 dinara. Oba kluba će tu nagradu dobiti u narednom periodu u skladu sa finansijskim mogućnostima grada. Koliko su i ove nagrade veliki izdatak za grad najbolje govori podatak da je naš budžet za školski sport, u čijim programima učestvuje više od 200.000 mališana, za čitavu godinu 10.000.000 dinara“ – rekao je Gak, a prenosi Tanjug.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter