1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Sudijska komisija potvrdila: Zvezdin gol neregularan (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.13 u 20:04
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije utvrdila je greške pojedinih sudija na mečevima 2. kola Jelen Superlige.

Tom prilikom komisija je utvrdila da je na utakmici između Crvene zvezde i Jagodine (2:1) pomoćni sudija Milovan Ristić pogrešio kod prvog gola domaćina. Naime, on nije signalizirao ofsajd u kome se nalazio Onjilo nakon čega je Miloš Ninković doveo Zvezdu u vođstvo.

Zbog ovog propusta Ristić neće biti delegiran za utakmice 3. kola, baš kao ni glavni arbitar meča Radnički – Partizan koji se igrao u Nišu.

Glavni sudija na toj utakmici Vlada Glođović je pogrešio dva puta i to oba puta na štetu šampiona Srbije.

U jednoj situaciji Glođović nije pokazao crveni karton fudbaleru domaćih Živkoviću, koji jeste isključen pred kraj meča, ali je to moralo da se desi mnogo ranije, kada je grubo faulirao Aleksandra Mitrovića.

Isti igrač je u 43. minutu igrao rukom na samoj ivici kaznenog prostora i tako sprečio Partizan da dođe u izglednu priliku, a Glođović u tom trenutku nije sankcionisao potez fudbalera Radničkog.

Mnogo spornih odluka sudija je bilo i u 1. kolu zbog čega je eskaliralo nezadovoljstvo pojedinih klubova, a Sudijska komisija je i tada reagovala i sankcionisala arbitre koji su grešili.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter