1
Domaći fudbal

Maksimalna kazna za sudiju meča Partizan – Novi Pazar!

Objavljeno: 16.08.13 u 21:11

penal

Sudija Vladimir Nedeljković suspendovan je na šest mečeva zbog katastrofalno lošeg suđena na meču 1. kola Jelen Superlige između Partizana i Novog Pazara, a pored ove suspenzije prebačen je iz elitne grupe sudija u prvu grupu.

Pomoćni sudija sa ovog meča Srđan Obradović suspendovan je na četiri meča, a povodom svega oglasio se i član Sudijske komisije Đorđe Žutić.

„Obavljenom anallizom meča, na osnovu pisanih izveštaja i pregledanog snimka doneli smo zaključke. Glavni sudija Vladimir Nedeljković u 51. minutu meča dosudio je kazneni udarac za Partizan zbog igranja rukom igrača odbrane Novog Pazara. Nakon što smo pregledali snimak utvrđeno je da nije bilo igranja rukom te da nije bilo potrebno da se dosudi kazneni udarac, što je greška glavnog sudije. Posledica te greške je i iskučenje igrača sa brojem 23 , pa je komisija poslala dopis disciplinskom sudiji da se igrač Novog Pazara sa brojem 23 oslobodi odgovornosti, pošto nije bilo igranja rukom.“

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter