0
Rekreativo

HUMANITARNI TURNIR: ‘Trojka iz bloka’ stiže u Miljakovac

Objavljeno: 08.02.18 u 11:53

Humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki u okviru projekta „Trojka iz bloka“ održaće se 14. aprila na terenu kod izvora na Miljakovcu, najavili su organizatori.

Ovaj sada već tradicionalni turnir organizuje humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“, čiji je cilj da Srbi koji imaju pomognu onima koji nemaju.

Inače, projekat „Trojka iz bloka“ pokrenut je 2012. godine uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, a sada ima podršku i Košarkaškog saveza Republike Srpske, košarkaških klubova Crvena Zvezda i Partizan i još mnogo klubova i uglednih pojedinaca iz svih sportova širom Srbije, regiona i sveta.

Trojka iz bloka se sprovodi kroz sportsku manifestaciju brzog šutiranja trojki u nizu gradova širom sveta, a kroz sport, zabavu, okupljanje mladih ljudi, poznatih ličnosti iz sveta sporta, kulture i muzike, kao i velikog broja ponosnih sponzora i dobrotvora koji donacijama podržavaju ostvarivanje humanitarnih ciljeva.

Redakcija portala Republika.rs poziva sve zainteresovane da posete ovu manifestaciju i pomognu koliko su u mogućnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter