1
Ostali sportovi

‘RASULO’: Jedan rukometaš se javio, ne može više za reprezentaciju!

Objavljeno: 15.01.18 u 16:25

Dva poraza na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj poptuno su uzdrmala Srbiju, a sve je podgrejano navodnim verbalnim sukobom Dragana Škrbića i Jovice Cvetkovića, koji su to demantovali.

Ipak, da je ‘nešto trulo u državi Danskoj’ jasno je posle izjave jednog od vodećih igrača našeg tima Petra Nenadića, koji je najavio napuštanje reprezentacije.

– Pauza ili oproštaj, nisam još siguran. U svakom slučaju, potrebna mi je pauza u svakom smislu, posle dosta godina i samo dva propuštena takmičenja u državnom dresu. Vreme će pokazati da li će biti samo pauza ili oproštaj. To je moja odluka – istakao je Nenadić novinarima u Splitu, a preneo Sportski žurnal.

Nekada ‘vunderkind’ Crvene zvezde je govorio o planovima koje je imao, ali su se oni promenili.

– Ne, nije ishitrena odluka. Nekim ljudima je već bila najavljena. To je realno. Moj cilj su bile Olimpijske igre i Tokiju, ali sve više uviđam da je mom organizmu potrebno više vremena za odmor.

Jovica Cvetković je istakao da ovde nije kraj i da on očekuje da se po završetku turnira još neki jave.

– Ovo sa Nenadićem je i za mene iznenađenje. Mada, nemojte se čuduti ako se još neko javi da ne želi da igra za reprezentaciju. Ne treba da okrivljujemo igrače za to. Sve će više biti situacija kada im klubovi ne dozvoljavaju da igraju za državni tim – rekao je Cvetković.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter