4
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SKANDAL U SPLITU: Umalo fizički obračun dva velikana srpskog rukometa!

Objavljeno: 15.01.18 u 13:10

Loše igre reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj dovele su do žestokog sukoba selektora Jovice Cvetkovića i potpredsednika RSS Dragana Škrbića.

Posle lošeg pripremog i perioda i pet poraza na šest utakmica došao je debakl od Hrvatske, a sve je mogla da izgladi pobeda protiv Švedske. Ali su naši rukometaši bili kilometrima daleko od nje, pošto su prikazali možda i najlošiju igru od kako su se okupili.

Sa ta dva poraza šanse za prolaz u drugi krug svedene su na minimum, pa je i atmosfera u taboru srpske reprezentacije, naravno, postala zapaljiva. To nam je u mentalitetu.

FOTO: rss.org.rs

Tako je posle jučerašnjeg meča došlo do velike svađe i verbalnog obračuna selektora Jovice Cvetkovića i potpredsednika Rukometnog saveza Srbije Dragana Škrbića, inače dva velikana srpskog rukometa.

Razmenili su teške reči, a prema pisanju ‘Blica’, umalo je došlo do fizičkog obračuna, ali se sve završilo tako što su već jutros Cvetković i Škrbić rešili razmirice.

Sve bi mogao da smiri trijumf od pet ili više razlike protiv Islanda sutra od 18:15h. U suprotnom, nije isključeno da sve još jednom ‘bukne’ u taboru srpske ekspedicije, ali i srpskom rukometu generalno.

FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

  1. Pa sta su ocekivali igramo rukomet koji se igrao pre 30 godina bekovi pocinju napad i oni zavrsavsju krila nađ stoje za ukras i da popune rupe u cosku pivota nema nigde golmani nijednu loptu da uhvate odbrana suplja ko svajcarski sir i necemu da se nadamo nema od toga nista hoce da se cupaju protiv Islanda hahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter