in , ,

ŠKRBIĆ I CVETKOVIĆ: Nije bilo skandala, nekad samo ne može da se govori tiho!

Potpredsednik RS Srbije Dragan Škrbić i selektor ‘orlova’ Jovica Cvetković oglasili su se saopštenjem povodom navodnog verbalnog sukoba u Splitu.

Prvo u originalu sa zvaničnog sajta RS Srbije prenosimo reči potpredsednika Dragana Škrbića.

– Istina je da je došlo do razgovora posle jučerašnje utakmice sa Švedskom u holu hotela. Razgovor je tekao u povišenom tonu sa moje i strane selektora Cvetkovića kao posledica tenzije zbog svega što se događa na Evropskom prvenstvu. Taj verbalni sukob, međutim, ni u jednom trenutku nije prešao granice i nije bilo mogućnosti da pređe u neki fizički obračun. Jutros smo sedeli više od sat vremena i razgovarali o svemu. Kao što poslovica kaže, jutro je pametnije od večeri. Razmenili smo mišljenja i ono što smo imali da kažemo, rekli smo uz kafu i jedan normalan razgovor. Ne bi trebalo da se stvara problem tamo gde ne postoji. Ako ih i ima, rešićemo ih u okviru naše organizacije.

Potom i reči selektora Jovice Cvetkovića.

– Nema nikakvog skandala. Ne vidim uopšte u našem razgovoru nešto što bi na taj način bilo interesantno medijima. Ne možemo uvek da pričamo tiho. Neki naš glasan razgovor se po neki put prokomentariše onako kako ne bi trebalo. Sve je u redu što se Škrbe i mene tiče. Razgovarali smo otvoreno o problemima koje imamo. Ne bi trebalo to dizati na nivo skandala. Što se to traži u ovom trenutku? Ovde smo da bi zajedno napravili rezultat i pokušali da se domognemo drugog kruga. Iznenađen sam što se tako nešto našlo u medijima.

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite
  1. Koja crna organizacija Škrbiću, to je obično mafijaško društvo sa Božom i ostalom bratijom, ko bi normalan postavio Cvetkovića ta selektora…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BRITANCI PIŠU: Boaći jeste meta Čelsija, ali su dva napadača bliža Stamford bridžu, evo i koja…

HOTSPORT SAZNAJE: Bivši napadač Zvezde u Grčkoj!