0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

ANALIZA ‘AKROPOLIS’ KUPA: Grci oslabljeni kao i mi, Gruzija sa starim igračima i novom koncepcijom, ali prvo ‘Azuri’…

Objavljeno: 22.08.17 u 21:25

Košarkaši Srbije otputovali su u Atinu gde će od srede do petka igrati na tradicionalnom ‘Akropolis’ kupu protiv vrlo jakih rivala.

‘Orlovi’ će najpre u sredu od 18:45h igrati protiv Italije, o kojoj je selektor Aleksandar Đorđević imao samo reči hvale.

– U naredna tri dana čekaju nas jaki mečevi. Italija je ozbiljna ekipa po mom mišljenju, bez obzira na rezultate u ovom periodu, na koje se niko ne obazire – rekao je Đorđević, a prenosi sajt KSS.

Zatim će u četvrtak Srbija igrati protiv Gruzije, sa kojom se dosta dugo nismo sastajali, a poslednjeg dana, u petak, rival će nam biti domaća selekcija Grčke, koju smo u Beogradu nedavno deklasirali.

– Reprezentacija su za medalju, kao i Grčka koja je dobar tim i bez Adetokumba. Oni imaju probleme, kao i mi, dok Gruzija ima novog trenera i koncepciju, stare igrače, fizički jake.. . Dobra su provera između Grka i Italijana, kao i ceo turnir. Momci su spremni za sve napore, kao i mi… – dodao je selektor Đorđević.

To će biti poslednja provera za naš tim pred odlazak u Istanbul i početak Eurobasketa 1. septembra protiv Letonije od 16 sati.

U grupi D su još Turska, Rusija, Belgija i Velika Britanija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter