0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

TRL: Preokreti u Zagrebu, na kraju Partizan zadovoljniji od Mladosti

Objavljeno: 09.10.15 u 22:16

U duelu do skoro najtrofejnijih evropskih klubova, kada su u pitanju evropsle tituke, vaterpolisti zagrebačke Mladosti i beogradskog Partizana podelili su bodove odigravši 9:9 (2:4, 4:2, 2:1, 1:2) u meču 3. kola regionalne lige.

Dva slavna evropska kluba trenutno imaju možda i najmlađe timove u istoriji i trenutno su daleko od samog evropskog krema, ali njihovi dueli su uvek puni uzbuđenja.

Tako je bilo i večeras na plivalištu kraj Save pošto je Partizan vođstvom od 4:1 najavio da bi mogao lagano da dođe do pobede. Međutim, domaći su se vrlo brzo prenuli pa su do poluvremena uspeli da dođu do izjednačnja, a na minut i po pre kraja čak i do dva gola prednosti (9:7).

Udarcem sa distance najpre je Gavril Subotić prepolovio zaostatak crno-belih, da bi Beograđani na osam sekundi pre kraja ponovo došli u posed lopte. Ona je išla u ruke Gogova nad kojim je napravljen prekršaj, a s obzirom da je bio udaljen više od pet metara on je šutirao iz faula i prelepim golom dve sekunde pre kraja doneo je remi timu Vlade Vujasinovića.

Subotić je bio najefikasniji sa četiri pogotka, Gogov je dodao tri, a po jednom su pogađali Drašović i Radojević. Na drugoj strani po dva gola su dali Bukić, Dašić i Vlahović.

Partizan zauzima treće mesto na tabeli sa ukupno sedam osvojenih bodova, odnosno dva manje od Juga i Jadrana koji imaju maksimalan učinak posle tri meča.

Jadran je večeras u Kragujevcu savladao radnički sa 10:7, a ni preostala naša dva tima nisu prošla bolje pošto je Crvena zvezde do nogu potučena u Rijeci od Primorja, dok je dubrovački Jug odneo bodove iz Novog Sada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter