0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SRBIJA OSTALA BEZ KAPITENA: I to još pre dva meseca, tajno!

Objavljeno: 07.08.15 u 11:51

Mnogi jesu i tek će se iznenaditi kada budu čuli da je rukometna reprezentacija Srbije ostala bez kapitena Momira Ilića koji je iznenada odlučio da se oprosti od nacionalnog tima.

Kada je Srbija u junu obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo, ujedno je ostala i bez kapitena Momira Ilića, koji je tada svojim reprezentativnim drugovima saopštio da više neće igrati zajedno u nacionalnom timu.

Kako prenosi sportski list ‘Sport’, Momir Ilić je u svlačionici našeg tima posle poslednjeg kvalifikacionog meča protiv Izraela saopštio saigračima i selektoru Dejanu Periću da više neće nositi dres Srbije. Iznenađeni reprezentativci sigurno su bili u šoku, ali su odlučili da to nikome ne saopšte.

Nije poznato zbog čega, kao ni zašto je Momir Ilić rešio da se povuče iz reprezentacije, ali će se, nema sumnje, itekako osetiti njegov izostanak iz nacionalnog tima.

Za Srbiju je igrao punih 11 godina, a najveći uspeh ostvario je 2012. godine, kada je našu zemlju predvodio do srebra na Evropskom prvenstvu održanom u Srbiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter