0
EURO 2024

Dragan Stojkovic Piksi konferencija za medije 31.5.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PIKSI PRED ENGLESKU: ‘A što ih ne bi napali!?’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.24 u 17:56

Zvuči selektor dosta samouvereno.

Srbija će se sutra od 21 čas sastati sa reprezentacijom Engleske u okviru prvog meča Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Uoči tog susreta za medije su govorili kapiten nacionalnog tima Dušan Tadić i selektor Dragan Stojković Piksi. 

Imao sam sreće da budem akter turnira, svetskih i evropskih, sada i kao trener. Veliko iskustvo,a ali jedna turnir zateva maksimalnu koncentaciju u svakoj utakmici, da pokažete kvalitet, Ne buh pravio razliku, svaka utakmica je važna. Znamo da startujemo da  sa favoritiom, ali smo radili najbolje što  može. Ekipa je spremnaena za izazove. Zaista smo učinili sve da igrači odrade treneinge na najviše nivom, verujemd a i oni jedva čekaju da utakmice počne. Uveren sam da smo spremni da se suočimo sa izazovom kakav je Engleske – rekao je selektor Stojković, te potom veoma jasno odgovorio na pitanje: ‘Da li će Srbija napasti sa dva napadača?’:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arena Sport TV (@arenasporttv)

A što ih ne bismo napali? Mislim da će biti otvorena utakmica. Poštujemo neke stvari,a pre svega sebe. učinićemo sve da privedemo meč kraju onako kako mi želimo. Srbije neće biti tim koji će čekati i gledati kako Engleska igra. trudićemo se da napadnemo. – rekao je Piksi.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter