8
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 15: General overview of the stadium FK Partizan priort to the UEFA Europa Conference League group D match between FK Partizan and OGC Nice at Stadion FK Partizan on September 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic - Starsport.rs)

NAJAVLJUJU SE PROMENE U HUMSKOJ: Veliki odaziv navijača „Apelu za spas Partizana“, ovo su naredni koraci!

Objavljeno: 30.05.24 u 14:58

U planu je da se skupljanje potpisa nastavi i ispred stadiona

Činjenica je da se FK Partizan nalazi u lošem stanju, međutim, do skoro niko ništa nije preuzimao po tom pitanju. Ipak, navijačima polako „puca film“ i žele hitne promene u Humskoj.

Tako smo došli do Apela za spas Partizana, koji su podržali Grobari jug, sa inicijativom za smenu aktuelnog rukovodstva, što bi trebalo da bude prvi korak ka ozdravljenju kluba, a kakav je odjek ove borbe svedoči podatak da je Apel potpisalo je 13.500 ljudi.

Reč je o običnim pristalicama, ljudima iz naroda, koji su stali iza proglasa bivših igrača i saglasili se da se godinama nagomilano nezadovoljstvo artikuliše. Brojka od 13.500 potpisa odnosi se na dnevni presek (od srede jutro)

U planu je da se skupljanje potpisa nastavi i ispred stadiona, zajedno sa bivšim fudbalerima koji podržavaju ovu ideju i poznatim ličnostima koji će dati podršku skupu.

184
6

8 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter