8
Košarka
Miloš Teodosić, Rokas Gedraitis

Rokas Gedraitis i Miloš Teodosić (FOTO: Starsport)

(ANKETA) DA LI JE CRVENA ZVEZDA ZASLUŽENO ŠAMPION SRBIJE: Jesu li crveno-beli opravdano došli do devete vezane titule?

Objavljeno: 06.06.24 u 10:03

Pitanje za ljubitelje košarke.

Drugi meč finala Košarkaške lige Srbije između Partizana i Crvene zvezde prekinut početkom drugog poluvremena. Navijači Partizana vređali su porodicu Nebojše Čovića, nakon čega je meč prekinut.

Da li je Crvena zvezda zasluženo osvojila titulu prvaka Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Trifunović je uputio molbu Grobarima da prestanu, ali se oni nisu zaustavili, pa je odlučeno da se meč nastavi nakon što se hala isprazni. Dvorana se ispraznila, na teren su se vratili košarkaši Zvezde i sudije, dok se igrači Partizana nisu vratili (većina je otišlo kućama), pod izgovorom da im je rečeno da će se meč igrati sutra.

Epilog svega jeste da će se meč registrovati službenim rezultatom u korist Crvene zvezde 20:0, što je i potvrdio direktor KLS, Aleksandar Grujin.

 

110
165
8 Komentara
  1. Režija Vučića,i Čovića,sve je postala i košarkaška, fudbalska i sav sport u rukama SNS odnosno Vučića.A rezultati nula.Sudije sude kako im narede.Sve je lakrdija, jedan čovek odlučuje o svemu i Tita je prevazišao.

    1
    0
    Odgovori
  2. Nisu mi jasni navijaci. Njihov tim je zasigurno dobijao utakmicu i umesto da navijaju i uzivaju naprave sranje. Nisu sporne uvrede, toga je uvek bilo, ali bacanje predmeta na teren je katastrofa. „Normalan“ navijac sam Zvezde (ako vise iko zna sta znaci biti normalan) i ocekivao sam jednu uzbudljivu utakmicu, a ostao je samo gorak ukus. Mozda bi igraci Partizana i izasli na teren, ali su im navijaci zabranili. Najbolje bi bilo da nijedan od ova dva kluba za sledecu sezonu ne dobije ni dinara, pa da se malo ohlade i spuste na zemlju, sa sve navijacima.

    5
    0
    Odgovori
  3. rezultat ove ankete pokazuje zašto će svi u Srbiji naj**ati kad ovo sve pukne
    pa vi razmislite o tome ko će biti kriv za to – niko do vi sami što vam je ovo sve normalno

    1
    0
    Odgovori
  4. Šta je sve Željko preživeo od delija niko ništa sinoć odma se prazni tribina kadu su mislili da igraju posle 12 sramota neka se raduju na osvojenu titulu

    8
    3
    Odgovori
  5. To je Čovićeva dominacija a ne Železnikova.Nije utakmica prekinuta zbog navijača nego zbog Čovića.Šta će sada biti biti sa Čovićem,provokatorom,UPPR-ovcem i uništiteljem srpske košarke?I ovde se vidi njegova ruka,sve je unapred pripremio.Odluka o prekidu utakmice i napuštanju terena već je ranije bila pripremljena.

    9
    9
    Odgovori
    • Stvarno verujes u to? Planiran prekid utakmice? A navijaci katastrofa! Tuzno je to sto igraci Partizana nisu nastavili utakmicu, jer su im tako navijaci naredili. Vise mi je muka i od Covica i od AV i od Ostoje. Zasto jednostavno ne kazete bolji smo, ne zanima nas Coviceva liga, vec samo Evroliga? Iz tog razloga Partizan i gubi, jer ni igracu ni trener nisu motivisani da igraju u ovoj “ budjavoj“ ligi.

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter