12
Košarka

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade speaks to referee sudija Josip Radojkovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽELJKO OBRADOVIĆ ZAGRMEO POSLE MEGE: „U ovim godinama da doživim da mi neko kaže sedi dole“

Objavljeno: 27.05.24 u 22:50

Željko Obradović dao je svoj komentar posle utakmice sa Megom

Košarkaši Partizana poraženi su od Mege u drugom meču polufinala Superlige rezutlatom 92:88, pa je serija produžena za još jedan meč koji će nam i otkriti ime drugog finaliste.

Domaćin je nakon velikog preokreta došao do pobede, a posle meča se medijima najpre obratio igrač Partizana Alen Smailagić.

Nismo odigrali dobru utakmicu, nismo imali dovoljno energije, nismo ispoštovali stvari iz svlačionice i gubili smo koncentraciju u ključnim trenucima – rekao je Smailagić.

Potom je Željko Obradović čestitao igračima Mege na pobedi.

– Čestitam Megi na pobedi i da probamo da se prirpemimo za majstoricu.

Zagrmeo je potom na sudije, koje ga nisu poštovale prema njegovim rečima.

– Nisu baš okolnosti na konferenciju za štampu. Ova liga je takva, to se vidi. Da ja prvi put u životu govorim sudijama na Vi, a oni meni sa ti. I to šikaniranje u toku utakmice nisam doživeo. U ovim godinama to da doživljavam. Da u ovim godinama se obraćam sa Vi, a on meni kaže sedi dole, pusti mene da sudim. Da mu se najnormalnije obraćam, da se obraćam za čelendž. Takva je ova liga, ali već sam posle zadnje utakmice nagovestio na šta će to da liči i kako će to da bude. Tu nema iznenađenja, sve je to nešto što smo očekivali. Valjda će neko povesti računa, ne znam ko će. Tu je gospodin delegat, njemu sam se obraćao u toku utakmice, imao sam lepu saradnju sa zapisničkim stolom i hvala im, ali protiv nekih stvari ne možete. To se zna šta je i kako je – zaključio je Obradović.

58
98
12 Komentara
  1. Napad je najbolja odbrana…napadni pa zataskaj neuspeh…idi covece u penziju..P.S procitah negde da je legenda Čačka..legenda Čačka je Radmilo Mišović..ako je legenda ČA zasto nije dosao da pomogne Borcu, e onda bi pokazao koliko zna

    1
    0
    Odgovori
  2. Nije ni pocelo,a on se obrusio na sudije i ocekuje da ga postuju,nije pokazao minimum razumevanja da i oni moraju steci neko iskustvo imao je i Belosevic gresaka u finalu evro lige pa ga treneri nisu optuzivali,trba krenuti sa manje tenzija ovo je titula za neki mali pretiz ne znaci nista finansijski i mogli su je izneti mlad nasi igraci.

    4
    0
    Odgovori
  3. Prprema teren opravdanjima za neuspeh,jer zna da ne moze da osvoji ni ovo.Konacno se naso neko da ga spuzti na zemlju.

    7
    2
    Odgovori
  4. Zašto da Vam ne kaže sedi dole kad Vi u tim godinama neznate da je suudija sudija i da je stariji po funkciji nego Vi gospodine nevaspitani pobeda se stiče znanjem a ne skakanjem i vikanjem i žaljenjem na svako suđenje utakmicu dobija dolji tim a ne sila

    12
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter