0
Košarka

Ostoja Mijailovic KK Partizan President speaks with media during press conference at Hotel Crown Plaza on April 27, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASIO SE OSTOJA MIJAILOVIĆ: Citirao magazin za životinje i dodatno pecnuo Čovića

Objavljeno: 28.04.24 u 15:12

Sukob dva predsednika ne prestaje

Protekli meseci, a naročito dana, posebno je napeto na relaciji Ostoja MijailovićNebojša Čović.

Tako smo danas imali gostovanja predsednika dva naša najveća košarkaška kluba na TV Prva. Prvi je na redu bio predstavnik crno-belih, a izjava koja je podigla prašinu bila je vezana za razogovr u šest oka između Grbovića, Mijailovića i Čovića.

Zatim je u isti studio ušao i predstavnik crveno-belih, koji je imao ozbiljne prozivke na račun predsednika Partizana, a imao je i šta da kaže o skandalu koji se desio sudiji Boltauzeru.

Nakon svega toga, Ostoja Mijailović odlučio je da se oglasi putem društvene mreže „X“ i dodatno podrgeje situaciju. Nije direktno napisao na koga se odnosi ovaj „tvit“, ali je potpuno jasno da je u pitanju Nebojšu Čovića.

On je citirao deo iz „Pet magazina“ i dao „odgovor“ na pitanje „zašto psi laju u prazno“.

15
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter