2
Košarka
Nebojša Čović

FOTO: Starsport

ČOVIĆ: „Jučerašnja konferencija bila je pokrivalica za skandal Boltauzera“

Objavljeno: 28.04.24 u 11:57

„Mi tražimo da on više nikada ne sudi, da ga nema na listi“

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je na TV Prva, gde je ponovo govorio o odnosu između dva naša najveća kluba.

Osvrnuo se na vređanja sa tribina na mečevima crno-belih.

– Zašto juče taj isti Ostoja i Željko, kome sam jako pomogao u karijeri, nisu na konferenciji jasno rekli da osuđuju navijače i traže da odmah prekinu sa uvredljivim skandiranjem. Barem prema prededniku države Aleksandru Vučiću.

On je u toj konferenciji video sklanjanje pažnje sa slučaja košarkaškog sudije Mateja Boltauzera.

Da ne bi jučerašnja konferencija za štampu bila neka pokrivalica, što je u pojedinim medijima pokušano da se zataška, to je skandal koji je napravio Boltauzer, sa krađom na beogradskom aerodrodmu šestog decembra. Mi unazad već godinama imamo primedbe na tog sudiju. Ne samo njega već i Javora, Peteka, Nedovića, plejadu slovenačkih sudija. Taj isti sudija je 2023. godine sudio interesantnu utakmicu Partizan i Monako. Partizan je dobio u produžetku četiri-pet razlike. Bile su žalbe na suđenje. Za to on dobije 1.800 ili dve hiljade evra. Sutra ujutru on krade parfem koji košta 220 evra i to iskusno. Postoji snimak. Od šestog decembra kada je uhvaćen i kada je napravljena krivična prijava, to je stajalo u fioci. Mi znamo ko je intervenisao da se Boltauzet pusti. To je informacija od javnog značaja. Neću sad da kažem ko sada – nastavio je Čović i dodao:

– Mi tražimo da on više nikada ne sudi, da ga nema na listi. Takođe, kada su slovenačke sudije da se isto sklone sa liste. Da ne sude Crvenoj zvezdi.

37
32

2 Komentara

  1. karcinom srpske kosarke truje li truje. nesrecni covicu sudija krade parfem, politicari kradu stotine miliona. sta je tu tema za tebe. smesna je zvezda kojoj si ti predsednik. evropa ti se smeje. ti oters ivanovica i nejpira i dobijes dno evrolige, koja i nije takmicenje za klub koji vodis. i nikom nista, i ti i dalje pricas sve znas ali ne znas da naprevis zvezdu s kojom sw evropa nece sprdati ..

    3
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter