2
Domaći fudbal

Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BUKTI „RAT“ NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Delije provociraju Grobare nakon derbija, neki smatraju da je Zvezda oštećena! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.24 u 10:55

Pričaće se o 173. večitom derbiju…

U 173. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana, crveno-beli su slavili pobedu od 3:2 nakon uzbudljivog preokreta u samoj završnici susreta. Ova pobeda je donela Crvenoj zvezdi veliku prednost na tabeli od deset bodova.

Nakon meča podiglo se dosta prašine, pre svega zbog reakcija iz crno-belog tabora na suđenje glavnog arbitra Pavla Ilića.

Navijači Partizana smatraju da su oštećeni u 173. večitom derbiju, dok se navijači Zvezde ne slažu sa njima i iskoristili priliku da ih pecnu. Ima i oni koji smatraju da je Zvezda oštećena.

Jutro je pametnije od noći kažu. Smešna propaganda FKP širenjem slike (s razlogom izbegavaju video) gde Antić samo daje for Bukariju, pa posle u 16 metara pravi faul s obe noge i sprečava ga da izađe sam pred golmana (vrv ni to ne bi realizovao). Oba penala FK CZ čista – komentara je jednog navijača Zvezde na društvenoj mreži „X“.

Ima i oni koji smatraju da je Zvezda oštećena.

– Partizan neće da igra Kup jer je FKCZ oštećena za čist gol! Izvlačio linije u VAR sobi neki geometar koji navija za FKP i poništio čist gol Zvezdi… Ali, oni su pokradeni, jer su pokazali u dva derbija izrazitu dominaciju.

– Lukaku i Šerif raznose protivničke štopere.. Bez govora o faulu normalno.

– Severina je dao gol iz akcije koja je u par momenta postala dovoljno statična, da sudija prekine utakmicu i skloni se baklja sa terena, na metar od golmana. Ne znam jednog cigana koji se u tom momentu pobunio, al zato pratim baš dosta sudijskih analitičara u crno belom.

16
2
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter