3
Košarka

FOTO: Starsport

REGION OSUDIO POSTUPAK GROBARA: Ovaj potez navijača Partizana privukao veliku pažnju!

Objavljeno: 13.04.24 u 13:30

Ovaj potez navijača crno-belih nije ostao neprimećen.

Košarkaši Partizana pobedili su Valensiju rezultatom 79:66 u posledenjem kolu regularnog dela Evrolige. Ovaj susret nije imao rezultatski značaj, pošto se ni jedan ni drugi klub nisu plasirali u plej-in fazu najelitnijeg kontinetnalnog takmiečnja. Međutim, osim dobre igre ‘crno-belih’, utakmicu je obeležila i jedan potupak Grobara koji je naišao na ogromnu osudu.

Naime, navijači Partizana su u jednom trenutku razvili transparent na kome su uputili žestoku poruku legendarnom igraču, Dini Rađi.

-Klub pripada onima što od njega žive, ne kretenima koji se atmosferi dive. A mi se nikada nećemo praviti fini, prema Ust**ama što beže sa postolja u Atini – poručili su najvatrenije pristalice ‘crno-belih’.

To je naljutilo veći broj pristlaice u Areni koji su na parolu odgovorili glasnim zviždanjem i povicima, ‘Cig**i, cig**i’. Takođe, i sam Partizan se oglasio povodom ovog događaja i uputio upozorenje svojim navijačima. Ovaj postupak naišao je na osudu i medija iz regiona.

Portal “Indeks.hr je posvetio čitav članak sinoćnom događaju uz naslov: Grobari izvređali Rađu i Kukoča: Nećemo se praviti fini prema ustašama. Pored njih, o ovome je pisao i  Jutarnji list ga je preneo u celosti uz naslov: “Partizan se oglasio nakon sramnog vređanja hrvatskih košarkaških legendi u Beogradu”.

Takođe, bosanski “kikx.ba je članak naslovila ovako: Skandalozna parola Grobara na posljednjoj utakmici Evrolige u beogradskoj Areni.

30
14

3 Komentara

  1. Bilo je krajnje vreme da navijači Partizana pokažu da su najpre Srbi, a onda grobari. Transparent je malo preoštar, ali je to verovatno urađeno da se postavi distanca prema onome što pokušavaju da urade ovi „drugi“ navijači Partizana koji ne misle dobro Srbiji.

    5
    1
    Odgovori
  2. fantastican stih, i transparent o onima sto beze sa postolja u atini. svi vi srbi ili stanovnici srbije koji se protiv jadna vam pamet, pa se upitajte zasto 30 godina traje mrvljenje srpsog naroda gde ga god ima. mozda jednim dobrim delom zbog takog stava. PROSLOST TREBA ZABORAVITI, NE POSTOJE LOSI NARODI, SVI SU LJUDI DOBRI ILI NISU… IMA DOSTA KRIVICE I DO NAS. TAKVA ZABORAVNOST, OPRASTANJE SVAKOM POLAKO VODI U NAS NESTANAK.

    5
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter