2
Evroliga

FOTO: Starsport

GROBARI POSLALI BRUTALNU PORUKU DINU RAĐI: Navijači Partizana žestoko prozvali Hrvata!

Objavljeno: 12.04.24 u 21:50

‘Klub pripada onima što od njega žive, ne kretenima koji se atmosferi dive.’

Košarkaši Partizana igraju poslednji ovosezonski meč u Evroligi protiv Valensije Beogradskoj areni. Ipak, ovaj susret nije moga da prođe bez nemilih scena. Naime, Grobari su u jednom trenutku razvili transparent na kome su uputili žestoku poruku legendarnom igraču, Dinu Rađi.

-Klub pripada onima što od njega žive, ne kretenima koji se atmosferi dive. A mi se nikada nećemo praviti fini, prema Ust**ama što beže sa postolja u Atini – poručili su navijači Partizana.

To je naljutilo veći broj pristlaice u Areni koji su na parolu odgovorili glasnim zviždanjem i povicima, ‘Cig**i, cig**i’. To je sve pokvarilo utisak na poslednjoj utakmici u najelitnijem kontinentalnom takmičenju. Podsetimo, Dino Rađa Toni Kukoč su na utakmici protiv Olimpijakosa bili specijalni gosti.

BONUS SADRŽAJ:

EVROPA IMA NOVOG EVROLIGAŠA: Evo ko je najnoviji član kontinentalne elite! (VIDEO)

2
2

2 Komentara

  1. Da li neko stvarno misli da su oni svojom voljom sišli sa postolja 95.? Mislim da nije u redu vređati bilo koga, ni Rađu, Kukoča, Vučića, Čovića… (ne kažem da neki nisu zaslužili, ali tome nije mesto na utakmici). Budimo ono za šta nas svi smatraju – NAJBOLJI NAVIJAČI NA SVETU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter