0
Evroliga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

PARTIZAN OSLABLJEN PRED VALENSIJU: Žoc otkrio da li će navijati za Zvezdu u Istanbulu!

Objavljeno: 11.04.24 u 16:32

Crno-beli igraju veoma bitan susret.

Košarkaši Partizana sutra do 20:30 dočekuju Valensiju u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige u Beogradskoj areni. Ovaj duel je od velike važnosti za izabranike Željka Obradovića, jer od njega zavisi dosta toga. Međutim, sudbina crno-belih u velikoj meri zavisi i od ishoda meča Crvena zvezda-Anadolu Efes koji se igra u Istanbulu.

Trener aktuelnog šampiona ABA lige, Željko Obradović je otkrio da za ovaj meč neće moći da račina Pi-Džej Doužera.

– Pi Džej ima probleme, ne trenira i sigurno neće biti tu – naveo je Žoc.

Potom se osvrnuo na protivnika.

– Igramo meč pred našim navijačima, da im se još jednom zahvalimo na neverovatnoj atmosferi koju su svi prepoznali. Valensija je promenila trenera, odigrali su izvanredno u španskoj ligi, pobedili su Baskoniju lako, igračima je očigledno prijala ta promena, ne sumnjam da će imati veliki motiv da odigraju dobro i ovde. Znamo sve o njima, imaju kvalitet, igraju veoma agresivno, bilo nam je jasno da tamo moramo da igramo agresivno, nadam se da ćemo i ovoga puta – dodao je trofejni stručnjak.

Na pitanje novinara da li će navijati za Zvezdu protiv Efesa imao je jasan odgovor.

– Ceo život sam se bavio isključivo sobom i igračima i to se neće promeniti ni ovoga puta. Mislim da je to jedini način, nema razloga da nešto menjam – poručio je Željko.

Dotakao se i navijača Partizana.

– Naravno da znači, ponosni smo što Partizan pomera granice u Evroligi već tri godine. Kada sam rekao da je bitno da se Partizan vrati u EL i da bude stalni član. Da je neko tada pomislio, mislio bi da nije realno, ali je zbog navijača sve promenjeno. Svi to prepouznaju, utakmice su postale atrakcija, još jednom im se zahvaljujem na svemu što rade za Partizan i nadam se da će to nastaviti i u budućnosti – zaključio je Obradović.

BONUS SADRŽAJ:

MLADOST GAT IMA JEDNOG OD NAJBOLJIH IGRAČA PRVE LIGE: Dražen Dubačkić štoper superligaškog renomea! (FOTO) (VIDEO)

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter