0
Fudbal

FOTO: Privatna arhiva

MLADOST GAT IMA JEDNOG OD NAJBOLJIH IGRAČA PRVE LIGE: Dražen Dubačkić štoper superligaškog renomea! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.24 u 16:10

‘Novosađani poseduju odličnog defanzivca.’

Nakon sezone koju su proveli u Superligi Srbije, ekipa Mladosti GAT ove muči muke u Prvoj ligi. Naime, Novosađani se trenutno nalaze u zoni ispadanja, a tek predstoji borba gde će im biti potrebna sva moguća raspoloživa sredstva.

Prateći dešavanja u Mozzart Bet Prvog ligi Srbije jasno je da u ekipi Mladosti nije sve tako crno, pošto u svom igračkom kadru poseduju pravog dragulja. Reč je o štoperu iz Bosne i Hercegovine Draženu Dubačkiću. On je u zimskom prelaznom roku stigao u Novi Sad kao veliko pojačanje iz sarajevskog Železničara . Dubačkić je ponikao na čuvenoj Grbavici, a bio je deo ekipi Želje za uzrast do 18 godina kada su igrali protiv Atletiko Madrida u čuvenom susretu 2018. godine.

FOTO: Privatna arhiva

Ove sezone Dubačkić je za Mladost odigrao 7 utakmica i jednom se upisao u strelce. Dosta doprinosi ekipi, ekspolozivan i jak, a ujednom ume sa loptom, što je za modernog defanzivca jako bitno. Prema poznatoj kompaniji ‘Wyscout’ Dražen je visoko kotiran štoper i poseduje karakteristike superligaškog defanzivca. Svojim kvalitetima i perfekcijom u igri, sigurno će biti od velike pomoći Novosađanima u borbi za opstanak u Prvoj ligi.

FOTO: Privatna arhiva

Dubačkić je svojim zapaženim partijama, privukao pažnju superligaških klubova. Naredni izazov za Mladost biće utakmica protiv Kolubare u poslednjem kolu regularnog dela sezone. To će biti ujedno izazov i za Dubačkića, koji je željan dokazivanja i nova prilika da pokaže svoje kvalitete.

17
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter