0
Evroliga

Aleksa Avramović (FOTO: Starsport)

ALEKSA SE DOTAKAO MEČA ZVEZDE I EFESA: Avramović otkrio šta je rekao Laziću!

Objavljeno: 11.04.24 u 16:50

‘Imamo neke šanse da se domognemo plej-ina.’

Košarkaši Partizana sutra do 20:30 dočekuju Valensiju u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige Beogradskoj areni. Ovaj duel je od velike važnosti za izabranike Željka Obradovića, jer od njega zavisi dosta toga. Međutim, sudbina crno-belih u velikoj meri zavisi i od ishoda meča Crvena zvezda-Anadolu Efes koji se igra u Istanbulu.

Igrač crno-belih, Aleksa Avramović je istakao da još uvek imaju šanse da se plasiraju u plej-in.

– I dalje imamo neke šanse da se domognemo plej-ina. Mi smo protiv Albe bili koncentrisani, davali smo lake poene iz tranzicije. Valensija je promenila trenera, biće motivisani, igraće pred punom halom, ali i mi ćemo biti motivisani – naveo je srpski reprezentativac.

Otkrio je da li će pratiti meč između Zvezde Efesa.

– Naravno da ću pratiti, normalno je da ću gledati, ali kažem, šta god bude biće, kako Bog bude želeo – rekao je i dodao:

– Ja sam košarkaški ljubitelj, navijaću, imam mnogo drugara u Zvezdi, neću gledati samo tu utakmicu, već sve utakmice gde igraju moji saigrači u reprezentaciji. Ja sam potpuno normalan čovek, znate šta mislim – poručio je Aleksa.

Potom je rekao da se susreo sa igračim tima sa Malog Kalemegdana u tunelu pre treninga.

 –Jesam, rekao sam Branku Laziću da igra dobru odbranu. Šalim se, nisam pričao, video sam ih u tunelu, stalno se zezamo i šalimo, imamo normalan odnos van terena, tako da se ne brinete – zaključio je Avramović.

BONUS SADRŽAJ:

PARTIZAN OSLABLJEN PRED VALENSIJU: Žoc otkrio da li će navijati za Zvezdu u Istanbulu!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter