0
Fudbal

Vladimir Ivić (FOTO: FCKrasnodar/X)

POZNATI MENADŽER ZOVE IVIĆA U SPARTAK: ‘Za njim bi se tim borio za titulu!’

Objavljeno: 08.04.24 u 14:50

‘Ubeđen sam da je Vladimir kvalifikovan stručnjak.’

Nakon što je jesenji deo sezone završio kao prvi sa Krasnodarom, Vladimir Ivić trener ovog tima postao je apsolutni hit i privukao je veliku pažnju. Sa velikim uspehom je vodio ovaj tim, podmladio ga i akcenat bacio na omladinski pogon. Međutim, od početka drugog dela šampionata, doživeo je dva poraza i remi i to je rezultatiralo šokantnom ostavkom.

Čitava ruska fudbalska javnost je ostala u čudu nakon ovog raspleta događaja. Čak su i fudbaleri i navijači Krasnodara izrazili veliko nezadovljstvo prema prvom čoveku kluba zbog ovakvog poteza. Špekulisao se da bi Ivić mogao da preuzme Spartak Moskvu za koji nastupa reprezentativac Srbije, Srđan Babić.

Italijanski menadžer Franko Komoci, svojevremeno i savetnik bivšeg predsednika Spartaka Leonida Feduna, smatra da je Ivić pravi čovek za Moskovljane.

-Vladimir Ivić je idealan kandidat za Spartak. Za njim, tim bi se borio za titulu. On je 100 odsto bolji od Abaskala (aktuelni trener, prim. aut.) – naveo je Italijan za RB Sport i dodao:

-Nisam siguran da li će Krasnodar ostati među prva tri posle Ivićevog odlaska, ali ubeđen sam da je Vladimir kvalifikovan stručnjak. Odluka da se otpusti je bila glupa – zaključio je Komoci.

Spartak se nakon 22 odigrana kola u ruskom šampionatu nalazi na čak šestom mestu sa 35 bodova. Uprava tima iz Moksve nije zadovoljna sadašnjim trenerom. Sa druge strane Ivić je još uvek slobodan, tako bi ova situacija mogla brzo da bude rešena.

BONUS SADRŽAJ:

RAJKOVIĆ PRED NOVIM IZAZOVOM: Za srpskog golmana zainteresovan klub iz Premijer lige!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter