0
Fudbal

FOTO: Starsport

ŠOK U RUSKOM FUDBALU: Vladimir Ivić dobio otkaz u Krasnodaru!

Objavljeno: 13.03.24 u 11:15

Srpski stručnjak neočivano ostao bez posla.

Nakon što je jesenji deo sezone završio kao prvi sa Krasnodarom, Vladimir Ivić trener ovog tima postao je apsolutni hit i privukao je veliku pažnju. Sa velikim uspehom je vodio ovaj tim, podmladio ga i akcenat bacio na omladinski pogon. Međutim, od početka drugog dela šampionata, doživeo je dva poraza i remi i to je rezultatiralo šokantnom ostavkom.

Naime, Krasnodar je izgubio od Himkija sa 2:0 u šesnaestini finala Kupa Rusija i to je prvom čoveku kluba bila kap koja je prelila čašu da uruči otkaz Iviću. 

– FK Krasnodar saopštava raskid ugovora sa glavnim trenerom Vladimirom Ivićem. Krasnodar mu se zahvaljuje na trudu i želi mu uspeh u daljem životu i radu – navode.

Ovaj otkaz je sigurno jedan od šokantijih u svetu fudbala, pošto je Vladimir Ivić nedavno za HotSport govorio da titula u domaćem šampionatu nije ambicija kluba i da nema pritiska. Ali, nakon nekoliko meseci potpuno druga slika, što je sigirno začudilo sve. Opet, ima još dosta do kraja prvenstva, a klub koji postoji 15 godina ima priliku da sruši vladavinu velikog Zenita,

-Naše ambicije na početku sezone nisu bile titula. Verovali smo da možemo da igramo sa svima, nismo se plašili, radili smo, a igrači su pokazali veliku želju i obezdili su prvu poziciju od prvog kola pa sve do sada. Sve u svemu kada se igra toliko utakmica u jednoj jako ligi kao što je ruska, a na prvo smo ste mestu, to je veliki uspeh. Imamo pripremni period, prelazni rok gde ćemo tražiti pojačanja na još dve ili tri pozicije. Prvenstveno moramo da se odmorimo dobro i onda krećemo ponovo da radimo – govorio je Ivić za naš portal.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio je PAOK, u dva navrata Makabi Tel Aviv Votford, a definitivno se radi o talentovanom stručnjaku. Po svemu sudeći neće mnogo odmarati, jer špekuliše da bi mogao da preuzme Spartak Moskvu.

BONUS SADRŽAJ:

ŠOK U PARTIZANU: ‘Crno-beli’ ostali bez jednog najvažnijih igrača u sred sezone!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter