0
Fudbal

Predrag Rajković (FOTO: Starsport)

RAJKOVIĆ PRED NOVIM IZAZOVOM: Za srpskog golmana zainteresovan klub iz Premijer lige!

Objavljeno: 08.04.24 u 14:25

Nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde mogao bi da se oproba u najjačoj ligi na svetu.

Golman Majorke, Predrag Rajković mogao bi da promeni sredinu na kraju sezone pošto je za njega za zainteresovana Aston Vila navodi MaxBet Sport. Reprezentativac Srbije ove takmičarske godine beleži sjajne partije koje nisu ostale nezapažene od mnogih klubova, ali su ‘Čekićari’ u provm planu.

Skauti ovog engleskog kluba su u više navrata dolazili da prate Rajkovićeve bravure i plan im je da uskoro krenu u pregovore. Majorka je za bivšeg golmana Zvezde odredila cenu od 10 miliona evra, što za Aston Vilu i ne bi trebao da bude neki veći problem. Rajković je u karijeri još branio i za Jagodinu, Makabi Tel Aviv, Rems, a sa aktuelnim klubom ima ugovor do 2026. godine.

Podsetimo, Rajković je do sada imao odličnu sezonu, njegova Majorka se plasirala u finale Kupa Kralja, ali je tu zaustavljena od strane Atelik Bilbaa koji je nakon boljeg izvođenja penala osvojio ovo takmičenje nakon 40 godina.

BONUS SADRŽAJ:

VRATIO SE MILJENIK DELIJA: Milan Borjan ponovo u Zvezdi! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter