0
Košarka

Miloš Teodosić (FOTO: Starsport)

PREDSEDNIK ZVEZDE GOVORIO O TEODOSIĆU: ‘Iz toga nešto treba da se zaključi za sledeću sezonu!’

Objavljeno: 06.04.24 u 11:14

‘Očigledno projekcija tima nije bila za četiri, neki veliki domet u okviru Evrolige.’

Prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana, Nebojša Čović je u intervjuu za Meridian Sport govorio o raznim temama. On se između ostalog dotakao i Miloša Teodosića koji je definitvno nedostajao Zvezdi u nekim bitnim mečevima ove sezone. 

-Mislim da bismo imali pet, šest pobeda više. I naravno, s tim bismo ušli u tih osam ili deset. Ali, očigledno projekcija tima nije bila za četiri, neki veliki domet u okviru Evrolige. Mada smo neke utakmice odigrali sjajno. Kompletni smo, mislim, bili 4. januara protiv Partizana, ali tad se povredio Topić – rekao je predsednik ‘crveno-belih’ pa se potom dotakao Tea.

-Nama je mnogo nedostajao Teodosić. Na svim evroligaškim mečevima kad je bio odsutan imali smo velike probleme. Iz toga nešto treba da se zaključi za sledeću sezonu, kad se pravi skauting treba da se razmišlja o ovosezonskom iskustvu. Ne samo po pitanju Tea kome su vrata Crvene zvezde uvek otvorena da ostane koliko god misli. Jer, Teodosić je značajan i na pet-deset minuta. Nema baš svako takvog igrača, sa takvim iskustvom, organizacijom i magijom u rukama – istakao je Čović.

BONUS SADRŽAJ:

DA LI JE ČOVIĆ OVIM NAJAVIO POVLAČENJE?: Prvi čovek Zvezde otkrio naslednika!

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter