0
Košarka

Nebojša Čović (FOTO: Starsport)

DA LI JE ČOVIĆ OVIM NAJAVIO POVLAČENJE?: Prvi čovek Zvezde otkrio naslednika!

Objavljeno: 06.04.24 u 10:35

‘On je čovek koji ima dovoljnu energiju, visprenost i prostor za efikasno pristupanje svemu što su izazovi u košarci.’

Kada je Nebojša Čović 2011. godine došao na Mali Kalemegdan, Zvezda je bila tim ispod proseka. Međutim, on je od ‘crveno-belih’ napravio ekipu evropskih razmera koja je redovni učesnik Evrolige. Došli su i trofeji, a Delije su konačno mogle da uživaju u lepoj košraci i da u prestonici Srbije gledaju velikane poput Real Madrida, Barselone i drugih.

Naravno, svakoj ‘vladavini’ dođe kraj, pa i Čovićevoj. Predsednik Crvene zvezde je za Meridian Sport govorio o nasledniku i smatra da bi idealno rešenje bio Željko Drčelić.

-Mislim da sam ga pronašao. Ozbiljno vam kažem – rekao je Čović i nastavio:

FOTO: Starsport

-Mislim da je to Željko Drčelić, predsednik Upravnog odbora! Znate da nikad nisam hvalio pro forme, kao što nikad nisam ni napadao pro forme. Mislim da je on čovek koji ima dovoljnu energiju, visprenost i prostor za efikasno pristupanje svemu što su izazovi u košarci. I stvarno mislim da smo pogodili sa čovekom, kao i sa dobrim brojem ljudi u Upravnom odboru. U tom skautingu, za razliku od ovog igračkog, nismo promašili. Mislim da je ovaj skauting vrlo bitan kao potencijal da više nikada ne promašite ili da promašite što manje. Jer, uvek ćete da mašite i u tom igračkom skautingu – naveo je prvi čovek Zvezde.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)


BONUS SADRŽAJ:

‘KAKAV SI TI CIRKUZANT’: Grobari osuli paljbu po igraču Partizana!

 

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter