0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

ŠPANSKI MEDIJI JAVLJAJU: Sud u Barseloni oslobodio Alveša uz pozamašnu svotu novca!

Objavljeno: 20.03.24 u 13:10

Brazilac imao sreću.

Legendarni brazilski fudbaler Dani Alveš osuđen je na četiri godine i šest meseci zatvora zbog seksualnog napada, prema presudi koju je doneo Dvanaesti sud u Barseloni. Sudija je u svom obrazloženju naveo da je Alveš proglašen krivim za silovanje, uz izricanje pet godina nadziranog otpusta, udaljenje i pritvor bez mogućnosti komunikacije sa žrtvom na devet godina i šest meseci.

Međutim, kako javlja španska Marka, došlo je do obrta situacije, pa je sud u Barseloni oslobio nekadašnjeg levog beka uz kaucija koja iznosi čak miliona evra. Takođe, pre izvesnog vremena Katalonski klub je uklonio Danija sa liste legendi tima sa kojim je osvojio sve i imao ogroman doprinos.

Sjajni Brazilac može se pohvaliti sa 42 osvojena trofeja u karijeri, a igrao je za UNAM, Barselonu, Sao Paulo, Pari Sen Žermen, Juventus, Sevilju i Bahiju. Za reprezentaciju ‘Karioka‘ odigrao je 126 utakmica i postigao je osam golova. Definitivno najbolje partije pružao je u Barsi za koju je odigrao 408 utakmica, dao je 22 gola i imao 105 asistencija.

Osvojio je sve: tri Lige šampiona, šest La Lige, četiri Kupa Kralja, isto toliko domaća Super Kupa.

BONUS SADRŽAJ:

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Jedan od ključnih igrača se vraća na teren! (FOTO)

 
 
0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter