0
Fudbal
Dani Alveš

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

LEGENDA IDE NA ROBIJU: Daniju Alvesu izrečena zatvorska kazna zbog polnog zlostavljanja! (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.24 u 10:32

Brazilac je u agoniji

Legendarni brazilski fudbaler Dani Alves osuđen je na četiri godine i šest meseci zatvora zbog seksualnog napada, prema presudi koju je doneo Dvanaesti sud u Barseloni. Sudija je u svom obrazloženju naveo da je Alves proglašen krivim za silovanje, uz izricanje pet godina nadziranog otpusta, udaljenje i pritvor bez mogućnosti komunikacije sa žrtvom na devet godina i šest meseci.

Suđenje je završeno 7. februara nakon tri dugotrajne sesije, a danas je Alves zajedno sa svojim advokatom, tužiteljkom i optuženicom lično saznao odluku suda. Presuda takođe nalaže da Alves plati nadoknadu od 150.000 evra i pokrije troškove postupka.

Podsećamo da je Alves (40) bio optužen za seksualni napad na ženu u noćnom klubu u Barseloni 31. decembra 2022. godine. Bivši fudbaler Barselone, Pari Sen Žermena, Juventusa i drugih klubova, uhapšen je 20. januara 2023. godine, a nakon neuspešnih pokušaja da bude pušten uz kauciju, prebačen je u istražni zatvor.

Dani Alves je tokom svoje bogate karijere osvojio 42 titule i igrao za klubove poput Barselone, Juventusa, Pari Sen Žermena i Sao Paula. Za reprezentaciju Brazila nastupio je 126 puta i postigao osam golova. Ova presuda označava tamnu senku na karijeru jednog od najuspešnijih fudbalera iz Brazila.

2
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter