1
Košarka

FOTO: Starsport

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Jedan od ključnih igrača se vraća na teren! (FOTO)

Objavljeno: 20.03.24 u 12:45

Biće od velike pomoći svom timiu.

U okviru 30. kola Evrolige u ‘Štark areni’ odmeriće snage košarkaši Crvene zvezde i Panatinaikosa sutra od 20 časova. Ovaj duel za tim sa Malog Kalemegdana nema nikakvo značenje, pošto su se učvrstili na poziciji broj 16. i po svemu sudeći najelitnije kontinentalno takmičnje okončaće na tom mestu.

Odlične vesti za zvezdašku javnost, ali za trener Janisa Sferopulosa jeste da se Miloš Teodosić vraća u tim i da će biit na raspologanju za večerašnji okršaj za grčkim timom. On je imao problem sa povredom, zbog koje ga nije bilo na terenu još od Kupa ‘Radivoj Korać’.

FOTO: Starsport

Poslednji meč u Evroligi mu je bio protiv Barsleone 2. februara, a u regionalnom takmičenju protiv Budućnosti tri dana kasnije. Teo ove sezone u najelitnijem kontinentalnom takmičenju u proseku beleži 10 poena, 5,7 asistencija i 2,1 skok.

0
0

1 Komentara

  1. Nema potrebe da sad igra.Odigrati ova cetiri meca sa juniorima. Povrede u Zvezdi traju kao kad neko slomi nogu.Pre se oporave igraci koji slome nogu nego kod nas kad imaju kijavicu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter