2
Fudbal

Saša Zdjelar (FOTO: Starsport)

NI ZDJELAR SE NE SLAŽE SA PIKSIJEM: ‘Partizan može do titule!’

Objavljeno: 20.03.24 u 13:30

‘Pet godina proveo sam u Humskoj, podržavam crno-bele, treba da igraju do kraja.’

Selektor ‘Orlova’, Dragan Stojković održao je konferenciju za medije uoči dva pripremna meča protiv Rusije (21. marta) i Kipra (24. marta). Piksi se između ostalog dotakao i 172. ‘večitog derbija’ koji je okončan nerešenim rezultatom 2:2. On je istakao da mu nije jasno kako je Partizan do marta meseca bio na vodećem mestu na tabeli.

-Ne znam kako je Partizan do marta bio na prvoj poziciji, jer je ogromna razlika u igračkom kadru. Zvezda će biti prva, Partizan drugi. Biće interesantno za četvrtu poziciju. Raduje me što su se Kragujevčani digli. Ovo gore je rešeno, to nemojte da imate dilemu – govorio je Stojković.

Ova izjava naišla je na osudu fudbalera ‘crno-belih’ Mateusa Saldanje, kao i trenera Igora DuljajaNjima se pridružio i reprezentativac Srbije, Saša Zdjelar koji je poručio da Partizan ima šanse da dođe do titule i da treba da igraju do kraja.

-Zvezda je bila bolja u derbiju, u nekom pogledu. Bio je ovo bolji meč, sa više šansi i igre u odnosu na prethodne duele naših najvećih klubova. Pet godina proveo sam u Humskoj, podržavam crno-bele, treba da igraju do kraja, imaju šanse za titulu i neka veruju u to – rekao je Zdjelar za Sportski Žurnal.

Podsetimo, on je za klub iz Humske nastupao od 2018. do 2022. godine i za to vreme odigrao je 197 utakmica i postigao tri gola.

BONUS SADRŽAJ:

BUDUĆNOST PROTIV DUBAIJA U ABA LIGI: ‘Ova odluka nije u skladu sa aktima regionalnog takmičenja!’

5
2

2 Komentara

  1. Partizan može do titule?! Da li si ti dečko skrenuo pameću?
    U kom to izmišljenom univerzumu ovakav raspali Partizai može da osvoji titulu?
    Jedino ako ne misliš na titulu u valjanju..

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter