3
Fudbal

Igor Duljaj (FOTO: Starsport)

IGOR DULJAJ ODBRUSIO PIKSIJU: ‘Možda je mislio da ćemo biti na -15!’

Objavljeno: 19.03.24 u 18:23

Mnogo prašine se diglo oko te izjave.

Pre par dana selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi izjavio je kako nije očekivao da Partizan bude prvi tokom većeg dela šampionata, kao i da smatra da će Zvezda osvojiti Superligu. Mnogi su se našli uvređeni, smatrajući da takva izjava ne priliči selektoru nacionalnog tima. Upitan da prokomentariše sve što se desilo, Igor Duljaj rekao je:

‘Ne čitam šta piše po novinama. Zavisi u kom kontekstu je selektor to rekao. Možda je mislio da nas pohvali jer smo bolji u ovom delu sezone nego nekih prethodnih sezona. Tako ja to tumačim, možda je mislio da ćemo da budemo na -15 u martu. Izjavljivali su neki i da će biti šampioni pre početka sezone, pa nikom ništa. Pre nekoliko dana sam razgovarao sa selektorom, imao je samo reči hvale za ono što radimo.’ – rekao je Duljaj i potom dodao:

‘Ne zameram ništa selektoru, mnogo ga cenim. On je fudbalska institucija. Zahvalni smo mu i mi, a trebalo bi da budu i ostali klubovi iz domaćeg prvenstva jer je pozvao naše igrače u reprezentaciju.’ – zaključio je trener Partizana u razgovoru za MaxBet Sport.

11
25

3 Komentara

  1. E svasta Duljaju mnogo mnogo si naivan Piksi da pohvali kako radite zvezdina zvezda da te uvazava a ti se uvlacis svakome a vozovi odlaze dok ti pored aut linije mases kao skretnicar odlazi vise nista nisi uradio samo upropastio i ono malo sto je valjalo

    2
    3
    Odgovori
  2. Nemoj tako zestoko da mu odgovoris nego pakuj pinkle i mars iz Partizana.
    Duso prodana prodao si se za kasiku kajmaka smrdljivko.

    3
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter