7
Fudbal

FOTO: Starsport

SALDANJA ODGOVRIO PIKSIJU: Evo šta je Brazilac poručio selektoru! (FOTO)

Objavljeno: 18.03.24 u 16:50

Igrač ‘crno-belih’ nije ostao dužan.

Selektor ‘Orlova’, Dragan Stojković održao je konferenciju za medije uoči dva pripremna meča protiv Rusije (21. marta) i Kipra (24. marta). Piksi se između ostalog dotakao i 172. ‘večitog derbija’ koji je okončan nerešenim rezultatom 2:2. On je istakao da mu nije jasno kako je Partizan do marta meseca bio prvi na tabeli.

-Ne znam kako je Partizan do marta bio na prvoj poziciji, jer je ogromna razlika u igračkom kadru. Zvezda će biti prva, Partizan drugi. Biće interesantno za četvrtu poziciju. Raduje me što su se Kragujevčani digli. Ovo gore je rešeno, to nemojte da imate dilemu – naveo je Piksi.

Ubrzo je fudbaler Partizana, Mateus Saldanja uputio odgovor Stojkoviću preko instagram profila.

-On je gledao samo jednu utakmicu? – naveo je Brazilac.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

15
9

7 Komentara

  1. Piksi je ovom izjavom pokazao jednu vrstu navijacke nekorektnosti kao selektor. On ne treba da komentarise tabelu kakva je trebala da bude(!?) izvan svojih zadataka. Vrlo nefer i ostrasceno navijacki, pokazao je nepostovanje prema rezultatima Partizana kao da je gledao samo poslednji Derbi i nista vise. U pravu je Saldanha,da li je gledao prvi derbi? I veoma precenjuje Zvezdinu ekipu,evo ja bas i ne vidim tu neki ekstra kvalitet kojem se on divi! Ubedjen sam da se Zvezdi mnogi klubovi doslovno sklanjaju,protiv nje uopste ne igraju da ostvare rezultat za svoj klub ,vec samo da otaljaju stvar cuvajuci se za za njih vaznije meceve. TO je veliki problem u Srbiji, imamo dinosaurusa kojem niko ne zeli da se suprostavi ali protiv Partizana svi ostre zube da se dokazuju. Prosto neverovatno,Partizan mora biti uvek mnogo bolji da bi pobedio a Zvezda sve dobija na laganicu. ALi Cergine sinove ne mozes uveriti da se tu ne radi somo o ekstra kvalitetu,kako i Piksica misli, vec i dosta nedopustivih i nesportskih faktora.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cela cergarska imperija se digla da slavi . I u tome preteruje ,a cudi da se uopste u to petlja Piksi, ko sta njega u tome pita? Da ne govorimo da se sve analize zavrsavaju na poslednjem derbiju i statistici sa njega a niko da kaze da je pola sata Partizan igrao bez igraca. Koja statistika tu, u takvom slucaju nikakva statistika nema smisla. U fudbalu je realno ono sto je na kraju kao rezultat po pravilima igre , ako su to ispostovana pravila!?
    Piksi nema sta da trazi u komentarisanju nacionalnog sampionata. To je zlonamerno i bezobrazno, i taman jos on treba da tu se.unja! Dosta je Cerginog nadmenog bulaznjenja i hvalisanja. Sa zdravim Saldanjom Partizan je nepobediv, nazalost, u najgore vreme se desila ta povreda i hbg… od sva mast u propast. Zvezda ima mnogo siri roster koji moze sebi priustiti a PFC to ne moze, i to je njena kljucna prdnost.Verujte, svaki grobar pred pocetak prvenstva je znao da ce se upravo ovo desiti: Greska je ucinjena u prelaznom sto nisu doveli makar jednog kvalitetnog centralnog beka i jos jednog centarfora priblizne vrednosti Saldanje, da bude beckap za njega. Propustena je prilika da se na poluvremenu, zimus to „doradi“, ali sto kazu „mrtav ne izdishe! Previse nade je polagano u stog nevoljnog, sheprtljavog Bazdara.
    Ipak, nije sva nada izgubljena, koliko god izgledalo gotovo beznadezno, mislim da postoje jos uvek zive sanse da se osvoji sampionat.Ko to misli da se Zvezda ne moze pobediti na Marakani? Gresi, moguce je ,i te kako je moguce! ..A jedan mali kiks u vidu remija u plejofu je takodje vise nego moguc jer se tada igra posteno za plasman i nema previse filijala da Zvezdi poboljsavaju statistiku na tabeli, jer svi klubovi igraju za plasman i Evropu.

    2
    1
    Odgovori
  3. Odavno upozoravam da je srpski fudbal sateran u svinjac,a posebno od dolaska danasnje vlasti..Trio Dzajic-Terzic-Stojkovic, ne da nije u losim odnosima, vec vuce zajednicke poteze po kojima sve u Srbiji pripada ili pripasce CZ, da je Partizan nesrpski tim, i da reprezentaciju moraju ciniti igraci iz CZ…Izjava Stojkovica stoji, da je Partizan slucajno bio ovoliko dugo prvi, do „CZ proleca“… CZ se razigrala kad su proradile sudije, penali, kartoni, nedosudjeni penali, isfabrikovane izjave sudija eksperata, i sl. Imam informaciju da je KK Partizan kaznjen odustajanjem sponzora, radi cega je budzet znatno smanjen a verovatno i neke plate kasne…. U pitanju je saradnja Bu.ale i Covica.

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter