4
Domaći fudbal

Andrija Majdevac celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Napredak Krusevac at stadium FK Partizan (JNA) on March 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAPRETKOV HEROJ IZ HUMSKE IMA SAMO DVE ŽELJE: „Mi da uđemo u plej-of, a Zvezda da osvoji titulu!“

Objavljeno: 14.03.24 u 18:57

Rođeni Kruševljanin ističe da je sanjao da postigne gol protiv Partizana

Napredak je iznenadio Partizan i pobedio ga rezultatom 1:0 u Humskoj u 25. kolu Superlige.

Ovaj poraz je doveo crno-bele na drugo mesto na tabeli, sada zaostajući dva boda za vodećom Crvenom zvezdom.

Heroj meča u Beogradu bio je Andrija Majdevac, koji je postigao jedini gol na utakmici u 33. minutu.

Andrija je uvek otvoreno priznavao svoju naklonost prema Crvenoj zvezdi, a u nedavnom intervjuu za „Republiku“ to je ponovio, ističući svoju nadu da će na kraju sezone proslaviti titulu sa crveno-belima.

Sanjao sam da dam gol Partizanu, a kad je za pobedu onda je to još lepše. Drago mi je zbog Zvezde, navijam za nju od malena, i drago mi je što sam je ja, uz njihovu pobedu nad Radničkim u Nišu (2:0) vratio na prvo mesto. Ali pre svega mi je drago zbog mog Napretka, što smo uzeli tri velika boda i povećali sebi šanse da se borimo za osmo mesto i ulazak u plej-of. Voleo bih duplo slavlje na kraju sezone. Da slavim naš ulazak u plej-of i da opet igramo protiv Zvezde i Partizana, a da tim Vladana Milojevića osvoji titulu – rekao je Majdevac za „Republiku“. 

 

52
14

4 Komentara

  1. Vojvodina „izbacuje“ svog igraca jer je isao u Arenu da gleda KKPartizan (razliciti sport), ovaj javno kaze da navija za FKC.Z. (isti sport) – sta li ce mu se desiti??? Pa nista, ipak je FKC.Z. drzavni projekat…

    3
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter