4
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Napredak Krusevac at stadium FK Partizan (JNA) on March 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BOLAN PORAZ PARTIZANA U HUMSKOJ: Napredak otkinuo bodove crno-belima i učinio uslugu Zvezdi! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.24 u 18:50

Ozbiljan kiks crno-belih u lošem momentu

Fudbaleri Partizana doživeli su šokantan poraz na svom terenu, pošto je od njih bila bolja ekipa kruševačkog Napretka sa 0:1 u meču 25. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Već u 6. minutu crno-beli su imali dve kapitalne prilike preko Sameda Baždara, ali mu je oba šuta odbrani maestralni čuvar mreže Napretka, Savić.

Nepunih desetak minuta kasnije sjajnu šansu da goste dovede u vođstvo imao je Nebojša Bastajić, ali je Aleksandar Jovanović bio na visini zadatka.

Još nekoliko ozbiljnih prilika je imao Napredak do 30. minuta, ali je Jovanović sve to uspeo da zaustavi i još jednom da pokaže da je jedan od najvažnijih igrača u timu Igora Duljaja.

Totalni šok za domaće navijače usledio je u 33. minutu kada je Majdevac pogodio za prednost Napretka, nakon sjajnog kontranapada i asistencije Bastajića.

Konfuziju u odbrani Čarapana u 40. minutu nisu uspeli da iskoriste ni Aranđel Stojković i Samed Baždar, a čini se da je najbolju poziciju za šut imao Goh.

Već na startu drugog poluvremena Aldo Kalulu je imao kapitalnu priliku da donese izjednačenje Partizanu, ali je dao predug for i to je lako pokupio Savić.

Izvanrednu šansu za pogodak imao je Gajas Zahid u 63. minutu kada je u jednom od ofanzivnih naleta crno-belih uputio snažan šut i tom prilikom je zatresao prečku.

Ređale su se u tim momentima šanse za Partizan, Samed Baždar je natrčao i glavom snažno šutirao ka golu Savića, ali je golman Napretka bio na visini zadatka i još jednom je zaustavio nalet domaćina.

Novu opasnu priliku je imao Samed Baždar, koji je promašio danas bezbroj prilika za pogodak, a ovoga puta je bio totalno neprecizan u 76. minutu susreta.

Standings provided by Sofascore
4
0

4 Komentara

  1. Mali Jankovic napravio je vise prodora za 15 minuta, nego Antic i Stojkovic za celu sezonu, Partizan u istoriji nije imao losije bekove. Naavno, na celu glupaka i stetocina ja Duljaj.

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan je protiv zvwzde bio zreo za poraz no dobro wu se drzali no stigao Napredak da naplati,a sad još do kraja imaju i tezi raspored od Zvezde koja je gornji dio tabele odigrala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter