0
Košarka

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

TRENER EFESA BIRANIM REČIMA GOVORIO O ŽOCU: ‘Ne mogu ja da budem u istoj rečenici sa njim!’

Objavljeno: 28.02.24 u 10:20

‘Da ne pričam ja sada šta je i ko Obradović.’

Uoči duela 27. kola Evrolige između košarkaša Partizana Anadolu Efesa koji se igra u četvrtak od 20:30 u ‘Štark areni’. trener turskog tima, Tomislav Mijatović govorio je za Meridian Sport. On se prisetio čuvene trojke Dušana Kecmana dok je bio član stručnog štaba Cibone, ali se dotakao i Željka Obradovića o kome pričao biranim rečima.

-Pod broj jedan… Ni pod kojim uslovom ja ne mogu da budem u rečenici sa gospodinom Obradovićem. Svako ko je normalan, njemu je to jasno. Da ne pričam ja sada šta je i ko Obradović. Drugo, sa sportske i ljudske strane, kada si u Efesu, moraš da staviš po strani sve veličine i magnitude njihovih imena i da se boriš – rekao je i dodao:

-Radi se o 40 minuta gde ćemo sa naše strane učiniti sve da odigramo na najvišem nivou. Da dokažemo veličinu Efesa kao kluba i izborimo dobar rezultat. Pa čak i protiv kluba kakav je Partizan i trenera kakav je Obradović. Sportska strana priče je da želiš protiv najboljih da se takmičiš. A ovo sada je sam vrh. Ali… To što si u istom fajtu, ne znači da neki trener u mlađoj fazi karijere može da bude u istoj rečenici sa gospodinom Obradovićem. To je drugi par cipela. Možda nam baš to bude još veći motiv, jer preko puta stoji čovek koji je kroz sve to već prošao bezbroj puta. Čast je boriti se – jasan je Mijatović.

BONUS SADRŽAJ:

ĐOKOVIĆ: ‘Baš predugo nisam deo teniskog raja!’ (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter