0
ATP

FOTO: Twitter/@usopen

ĐOKOVIĆ: ‘Baš predugo nisam deo teniskog raja!’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.24 u 09:50

‘Ovo je verovatno omiljeni turnir mnogim igračima, uključujući i mene.’

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković spreman je za početak Mastersa Indijan Velsu na kojem je poslednji put učestvovao 2019. godine. Ovaj turnir počinje 8. marta, a prvi reket sveta je pet puta bio šampion. Nole je putem društvene mreže ‘X’ video porukom istakao da predugo nije bio deo teniskog raja i da je ovo mnogima omiljeni turnir.

-Evo nas u 2024. godini, a poslednji put sam igrao ovde 2019. Znači, prošlo je pet godina… Baš predugo nisam deo teniskog raja, jednog od, bez sumnje, najboljih turnira na svetu. Ovo je verovatno omiljeni turnir mnogim igračima, uključujući i mene. Ne mogu da dočekam da zaigram pred vašim navijačima, koji su jedni od najboljih – jasan je.

Dodao je da mu je prvi osvojena titula na ovom turniru jedna od omiljenih.

-Prva titula na Indijan Velsu koju sam osvojio 2008. godine je jedna od meni omiljenih u karijeri. Imao sam sreće da osvojim turnir još četiri puta, da igram neke neverovatne mečeve u finalu, protiv Federera, Nadala i mnogih drugih sjajnih tenisera. Radujem se povratku i sve vas pozdravljam! – istakao je Đoković.

BONUS VIDEO:

ITALIJANI PIŠU: Ukoliko Alegri ode sa klupe Juventusa, legenda je tu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter