0
Evroliga

FOTO: Screenshot

TRENER EFESA SE PRISETIO KECMANOVE TROJKE: ‘Svako ima neke traume iz detinjstva, imam i ja jednu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.24 u 22:31

Nekima velika trauma, a nekima najlepše sećanje.

Duel Cibone i Partizana u okviru velikog finala ABA lige 2010. godine ostao je upamćen kao verovatno najludji završetak jedne finalne serije. Uoči duela Partizana i Efesa, trener turskog tima Tomislav Mijatović prisetio se tog meča, na kom je on bio deo stručnog štaba Cibone: 

‘Znaš kako, svako ima neke traume iz detinjstva, imam i ja jednu. Zove se Dule Kecman. Ako tu utakmicu staviš u kontekst današnjih utakmica, ona je neponovljiva. Danas imaš sve moguće videe, analize, snimke, zaustavljanje i čuda. To je utakmica koja se događa jednom u sto godina, a ja sam, nažalost, bio na drugoj strani. Izvukao sam deblji kraj u tom meču. Vrlo, vrlo traumatično iskustvo i traumatična scena u mom sportskom životu.’ – rekao je Mijatović i potom dodao:

 

‘I danas kad, nelagodno, vraćam film imaj jedan ‘dilit“ faktor u svojoj glavi po pitanju te utakmice. Bolno iskustvo, bolno, vrlo bolno. Pričam sa smeškom, ali nije mi baš do smeška.’ – zaključio je on.

Podsećamo, taj meč je Kecman rešio šutem sa skoro celog terena uz zvuk sirene.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter