0
Fudbal

FOTO: Twitter/@juventusfc

ITALIJANI PIŠU: Ukoliko Alegri ode sa klupe Juventusa, legenda je tu!

Objavljeno: 28.02.24 u 09:30

Francuz bi bio pravo osveženje za ‘Staru damu’.

Kako prenosi italijanski ‘Tutosport’, ukoliko Maksimilijano Alegri ode sa klupe Juventus, njegov naslednik bi mogao da bude najverovatnije Zinedin Zidan. Nekadašnji fudbaler ‘Stare dame’ je bez angažmana još od 2021. godine kada se rastao sa Real Madridom sa kojim je imao neverovatne epozode.

Zizu je trebao da preuzme reprezentaciju Francuske nakon Evropskog prvenstva 2020. godine, ali je Didije Dešamp ipak ostao na klupi ‘Trikolora’. Zidan je u nekoliko navrata naglasio da čeka to selektorsko mesto, ali i poznato je da bira srcem, a Juventus je jedan od timova za koje je igrao i gde je pružao sjajane partije. 

Takođe, Zidan je izjavio kako voli Seriju A i da su tamo strastveni ljudi kakve on voli. Za ‘Bjankoere’ ne bi trebalo da bude problem plata, pošto Francuz bira srcem, a u Realu je zarađivao 12 miliona evra po sezoni. Neposrno je da ima ogroman trenerski talenat, ali za njegov potpis u trku se uključio i Bajern Minhen koji se na kraju takmičarske godine rastaje sa Tomasom Tuhelom.

BONUS SADRŽAJ:

BORBENA VOJVODINA PRETRPELA PORAZ: Nemci prejaki za ‘Staru damu’!

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter